Belevingsonderzoek (KBS-K en KBS-G)

De technische kwaliteit van schoonmaak kunnen we objectief vaststellen doormiddel van een controle volgens de VSR-DKS en VSR-KMS te gebruiken.

Maar! Hoe ervaart uw eindgebruiker zijn schone werk- en leefomgeving?

Dit is een subjectief gegeven die Fase Control voor u kunt meten door het houden van een enquĂȘte onder de gebouwgebruikers dan wel eindgebruikers. Voor dit doel heeft de Vereniging Schoonmaak Research twee varianten ontwikkeld, te weten het Kwaliteit Belevings Systeem voor kantoren (KBS-K) en voor de gezondheidszorg (KBS-G).

Door het laten uitvoeren van een belevingsonderzoek verkrijgt u waardevolle informatie over hoe de gebruiker zijn schone werk- en leefomgeving ervaart in relatie tot de omgeving waarin hij zich bevindt. Omgevingsfactoren bepalen voor een groot deel de stemming van de gebruiker en dit zal zeker zijn manier van denken bepalen. Dit is belangrijke informatie voor u om te kunnen bepalen of het schoonmaakontwerp voldoet en of er andere zaken binnen de werk- en leefomgeving aangepast dienen te worden.

Uiteraard speelt bij een belevingsonderzoek de stemming van de ondervraagde een belangrijke rol bij zijn te geven mening.

Door het Kwaliteit Belevings Systeem worden de uitslagen van het belevingsonderzoek zoveel als mogelijk geobjectiveerd.

Meer informatie? Schroom niet en neem contact op!

Wilt u meer informatie over een van onze andere diensten? Klik dan op een van onderstaande links